voetbalrevolutie.nl

Vernieuwend & Grensverleggend

Must have schoenen voor heren

Er zijn een aantal soort schoenen die elke man zou moeten hebben. In deze blog beschrijf ik welke schoenen dit zijn.

Leren zwarte nette schoenen

Elke man moet een paar leren zwarte nette schoenen hebben. Deze staan mooi onder een zwart of grijs pak. Zo’n outfit kan goed gedragen worden naar het werk. Echter kan deze outfit ook voor meer speciale gelegenheden zijn. Zo kunnen zwarte leren schoenen met een black tie evenement goed van pas komen. Dit kunnen evenementen zijn zoals gala’s of formele etentjes. Echter zijn deze schoenen natuurlijk ook nodig bij een begrafenis.

Leren bruine nette schoenen

Mannen moeten natuurlijk ook de bruine variant hebben. Deze staat goed in combinatie met blauwe pakken. Deze kun je ook goed naar werk dragen. Bruine leren schoenen staan echter ook goed onder een nettere spijkerbroek. Dit kan een leuke outfit zijn voor een informeel etentje of gewoon in de vrije tijd.

Suède bruine schoenen

Deze schoenen zijn ook goed te combineren met een blauw pak en dus naar werk te dragen. Echter kan je deze schoenen ook dragen met een nettere spijkerbroek met daarop een overhemd en een blazer. Dit geeft de outfit een wat nettere uitstraling, waardoor deze behalve in de vrije tijd ook naar het werk gedragen zou kunnen worden.

Deze bovenste drie schoenen zijn nette schoenen en kunnen dan ook vaak naar nettere gelegenheden worden gedragen. Ze zijn vaak te dragen in combinatie met een pak, maar je kan ze ook in de vrije tijd dragen. Een merk waar je deze soort schoenen goed kan vinden is Santoni. Hier hebben de binnen de vorige 3 categorieën diverse schoenen.

Leren sneakers en andere soort sneakers

Voor de vrije tijd is het fijn om schoenen te hebben die makkelijk lopen. Leer vormt zich naar de voet en gaat zodoende erg fijn lopen. Je moet leren schoenen echter wel uitlopen, dit kan dus de eerste dag zorgen voor blaren. Hou hier rekening mee en draag dus geen nieuw leren schoenen  als je weet dat je een dag veel gaat lopen. Leren schoenen, bijvoorbeeld in het zwart of donkerblauw, zijn goed te combineren met een spijkerbroek en maken tezamen een makkelijke outfit voor in de vrije tijd. Sneakers die niet van leer zijn, hebben meestal een sportievere uitstraling en zijn zodoende vaak voor de vrij tijd bedoelt. Leren sneakers kan je ook met een blazer en overhemd combineren om een relatief nette outfit te creëren, dit geldt echter niet voor de andere sneakers. Deze soort sneakers lijken meestal meer op sportschoenen en zijn zodoende in combinatie met een spijkerbroek bedoelt voor in de vrije tijd.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 voetbalrevolutie.nl

Thema door Anders Norén