voetbalrevolutie.nl

Vernieuwend & Grensverleggend

Hoe maak je al die voetbaluren weer een beetje goed?

Je kent het wel. Je bent ieder weekend op het voetbalveld te vinden. Of op de tribune. Daarnaast kijk je ook nog even álle wedstrijden in binnen- en buitenland op televisie. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Maar je vriendin denkt daar anders over. Zij wil ook wel eens iets anders in het weekend. Samen met jou. Maar ja, jij hebt het druk. Dus af en toe zul je je vriendin even in de bloemetjes moeten zetten. Koop dan eens een mooie Buddha to Buddha ketting of geef eens een mooie bos bloemen. Misschien kun je op die manier alle verloren uren weer een klein beetje goed maken.
Buddha to Buddha ketting

Of pak het anders aan

Je kunt natuurlijk ook proberen om je vrouw of vriendin zo ver te krijgen dat ook zij het voetbal gaat waarderen. Je moet, als het ware, jouw liefde voor de bal overbrengen op haar. Hoe je dat aanpakt, dat is weer een ander verhaal. Je kunt iemand immers niet “herprogrammeren”. Maar misschien helpt het als je uitleg geeft over het spel of als je je vrouw of vriendin eens meeneemt naar het stadion. Ze ziet en voelt dan de sfeer en het kan zomaar zijn dat dat haar enorm aanspreekt.

Ja, of niet natuurlijk

En dan ben je verder van huis. Dan zul je echt iets anders moeten bedenken. Een voetbalvrij-weekend inplannen, bijvoorbeeld. Samen een weekendje weg of samen een dag in het weekend weg. Eens een keer doen wat zij wil doen. Dus dan kom je, zonder twijfelen, in allerlei winkels terecht. Modezaken, meubelzaken, noem maar op. Maar als jij je goed houdt, dan kan zo’n gezellige dag weg je wel het een en ander opleveren. Ze ziet dan dat jij echt moeite voor haar wilt doen. En dat zal ze zeker waarderen.

Niet gelukt? Dan is omkopen of laten gaan de oplossing

In iedere relatie zijn er dingen die niet opgelost kunnen worden. Zij haat voetbal en jij bent er gek op. Dat is nog wel een dingetje. Zeker omdat voetbal veel tijd kost. Je kunt je vrouw of vriendin dan misschien een paar keer per jaar een cadeautje geven. Als dank dat ze het met jou uithoudt. Wil je dat niet, of accepteert zij dat niet? Dan is laten gaan de enige oplossing. En dan bedoel ik niet dat je je vrouw of vriendin moet laten gaan. Nee. Accepteer dan dat jullie het ergens niet over eens zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 voetbalrevolutie.nl

Thema door Anders Norén