voetbalrevolutie.nl

Vernieuwend & Grensverleggend

Eventjes een wedje leggen

Jullie hebben allemaal al wel eens van toto gehoord. Misschien dat jullie wel eens hebben meegedaan met een toto, het moet ondertussen toch bekend in jullie oren klinken. Even in het kort wat toto speluitleg: TOTO is website en app waarop je kan wedden op specifieke voetbaluitslagen. Als je goed gegokt hebt verdien je geld. Daarbij is het natuurlijk wel zo dat hoe extremer jouw verwachting, in vergelijking tot de rest, hoe meer je kan verdienen. Dus als Ajax tegen FC Knudde moet spelen, zet iedereen natuurlijk in op 5-0 voor Ajax. Daarmee zou je een gemiddelde winst maken als dit uitkomt. Maar als FC Knudde wint met 0-2, en ik heb dat ingevuld op mijn TOTO, dan verdien ik heel veel geld. Tot zover mijn toto speluitleg. In het echte leven zijn de voorspellingen niet zo gemakkelijk. Gelukkig heb je wel ergens plekken waar je tips over de wedstrijden kan krijgen, of in het kort, Wedtips.

 

Wat zijn Wedtips?

Wedtips zijn eigenlijk een soort voorbeschouwingen op wat te verwachten valt van een specifiek wedstrijd. Deze voorbeschouwingen vertellen je wat mensen verwachten van de wedstrijd. De verwachtingen in deze Wedtips zijn gebaseerd op ervaring. Belangrijk hierbij is dat de Wedtips onpartijdig worden gegeven. Je hebt dus niet een oud-Feyenoord speler die de Wedtips schrijft over Feyenoord-Ajax. De tips in de Wedtips worden gegeven op basis van feiten. Zo wordt gesproken over weersomstandigheden, de chemie in het team, en natuurlijk hoe goed de teams presteren. Dit alles moet jou helpen om straks een betere beslissing te kunnen nemen. Online kan je een aantal sites vinden die Wedtips geven. Realiseer je alleen wel dat deze mensen niet in een glazebol kijken. Aan het einde van de dag zijn het simpele verwachtingen. Ga altijd af op je eigen gevoel, en gebruik je eigen informatie.  

 

Probeer het zelf eens.

Als je nieuw bent in de wereld van TOTO zijn deze tips misschien wel handig voor jou. Zeker als je nieuwe dingen hoorde tijdens mijn korte toto speluitleg kan het goed zijn om eens naar wat Wedtips te kijken. Heb je namelijk nog niet helemaal een goed gevoel over een voorspellen kan je altijd even kijken wat andere erover zeggen. Ga dan gerust ook meerdere websites af om de voorspellingen met elkaar te vergelijken. Maar besef je wel, het is en blijft gokken. Dus ga verstandig om met je geld. Toch is het af en toe leuk om mee te doen. Misschien dat je dan nog wat kan verdienen aan een leuk potje voetbal. Zeker als het Ajax tegen FC Knudde hebt.

 

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 voetbalrevolutie.nl

Thema door Anders Norén