voetbalrevolutie.nl

Vernieuwend & Grensverleggend

Voetbalfashion

Een belangrijkste voetbalwedstrijd, ik geloof tussen Ajax en Feyenoord, is deze week. Alle mannen zitten er al weken klaar voor, want zoals iedereen weet zijn Ajax en Feyenoord gezworen vijanden. Het bier staat al koud, de chips, nacho’s en kroketten zijn al ingeslagen en de shirtjes liggen al klaar. Mannen (en vrouwen) kunnen helemaal uit hun bol gaan voor voetbal! Persoonlijk lig ik niet per se wakker van de teams die tegen elkaar moeten spelen, maar ik kan de geestdrift wel waarderen. Daarnaast is voetbal echt een celebrity sport (althans, de voetballers worden celebrity’s en hun vrouwen misschien nog wel meer) maar er zitten heus wat vertakkingen aan dit spel.
Zo hebben een aantal bekende voetballers samen het kledingmerk BALR opgezet, waarvan één bekende voetballer, Demy de Zeeuw, het gezicht is. Dit is een stoer kledingmerk met vooral veel shirtjes, hoodies en jassen, waar met witte letters de tekst “BALR” op prijkt.

Dit kan natuurlijk afgeleid worden van voetBALR, of van het Engelse woord “baller”, wat in de hiphop cultuur zo veel betekent als ‘succesvol persoon met veel geld’. Wat het ook betekent, het is cool, en coole mensen dragen de kleding. Veel celebrity’s zoals Martin Garrix, Tiësto en andere bekende voetballers zijn al gefotografeerd in de BALR kleding. Volgens medeoprichter Demy de Zeeuw is wil dit merk de ‘gewone man’ het gevoel geven net zo bekend of weelderig te leven als een bekende voetballer. Dus een bekend merk, van bekende mensen, voor de gewone mens! Mooi toch?

Daarnaast doen voetballers nog meer dan voetballen en ontwerpen, hoor. Ze hebben het vaak ook druk met alle feestjes aflopen, en de mooiste vrouwen tegenkomen. Dit zijn vaak al semi bekende vrouwen die in dezelfde kringen rond dartelen. Zo ken ik hoogstpersoonlijk een prachtige blonde meid uit Amsterdam, wiens vader veel vastgoed bezit. Op een borrel kwam ze een bekende Nederlandse voetballer tegen, en de rest is geschiedenis. Hij heeft haar naam getatoeëerd, en zij verhuist met hem mee naar het buitenland. Onlangs zijn ze een paar weken in Dubai geweest, even op vakantie. Vaak daten bekende voetballers met prachtige presentatrices of modellen, denk aan model Rose Bertram met voetballer Gregory van der Wiel. Een prachtig koppel! Nog een belangrijke activiteit voor voetballers: liefdadigheid. En daar doen ze zeker niet gierig mee. Vooral voetballer Cristiano Ronaldo schijnt tonnen weg te geven. Als hij nou een ton mijn kant op schuift, beloof ik er wat BALR mee te kopen!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 voetbalrevolutie.nl

Thema door Anders Norén